„Страх от самота е първата песен по музика и текст

...
„Страх от самота е първата песен по музика и текст
Коментари Харесай

Михаела Маринова с емоционален авторски дебют

„ Страх от самотност " е първата ария по музика и текст на певицата, която следва да издаде дебютния си албум „ Стъпка напред ".

Дни преди да направи гигантска „ Стъпка напред " с дълго чакания си дебютен албум, Михаела Маринова стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до този миг - „ Страх от самотност ". Това е първата ария напълно по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е обичан негов млад актьор. Когато чува песента, той самичък ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.

 &feature=emb_logo

„ Дълго време нямах смелостта да споделя „ Страх от самотност " със света, само че започвайки подготовка за албум, знаех, че тази ария би трябвало да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер прочувствено и ми даде да схвана, че в правенето на музика нямам право на боязън ", споделя Михаела Маринова.

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са правени в региона към Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела се постанова да преодолее страха си от високото. Част от видеото, след особено позволение от Министерство на защитата, става и 100-годишен морски фар.

Дебютният албум на Михаела Маринова „ Стъпка напред " излиза на 26.03 в цифрова версия и на CD. В него ще влязат както някои от най-големите шлагери на певицата, по този начин и 5 напълно нови песни.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР