Страх от рак, жлъчка, черен дроб и вени.“ Това бяха

...
Страх от рак, жлъчка, черен дроб и вени.“ Това бяха
Коментари Харесай

Един светец от ХХI век

„ Страх от рак, жлъчка, черен дроб и вени. “ Това бяха моите недоволства, изписани усърдно на листче, което сътрудничката на Алекс Орбито му подаде и прочете на глас. Аз лежах върху белия чаршаф на легло в средата на стая и съвсем треперех от боязън и неспокойствие макар филипинската горещина на открито. Не спирах да се апелирам на Иисус. - Страх от рак? - Повтори филипинският врач – Значи започваме от главата и сърцето.Последва неколкократно одраскване по челото, по-късно –  вляво под гърдите. За секунди лечителят направи нещо, след което ръцете му се реалокираха ниско в коремната област. Тогава се случи необяснимото - проникна с ръката си, без скалпел, без да прави прорез, в региона на матката – тъкмо там, където бяха събрани страховете ми. 
Никой не му беше споделил, че преди години майка ми след тежко боледуване умря от рак - навръх шийката на матката. По това време вървях на гледачка и тя ми заяви, че и аз ще се разболея от същото. Оттогава живеех в непрекъснат боязън. Страх, който при най-малкия мотив превземаше мозъка и вцепеняваше тялото ми. Страх, че може да оставя две деца без майка. Страх, който бях уверена, че в случай че не отстрани, един ден ще задейства стратегия за реализация на предсказаното. А може би към този момент този развой бе тръгнал...   
Продължавах да се апелирам на Иисус Христос да ми помогне. Знаех, че Алекс Орбито лекува с неговата божествена мощ. А пръстите му продължаваха да са в корема ми. Усещах ги. Но нямаше никаква болежка. 

Ясно се чуваше неприятният тон от разбъркването на вътрешностите: „ Жльок, жльок. Жльок, жльок... “ Да, той беше вътре в корема... Исках да погледна какво прави, какво ще извади от вътрешната страна. Но дълбокото ми почитание към този свят човек и към Бог спря любознанието ми.

След не повече от минута лечителят прекара длан върху раната. Знаех, че с това тя се е затворила и е изчезнала вълшебен, по този начин, както и се бе появила. Бях гледала кино лентата на френската телевизия за феномена Алекс, както и клипчета в интернет, знаех и от разказите на други хора какво се случва във Филипините. 
Тогава Алекс Орбито се трансферира в региона на черния дроб. Пръстите му още веднъж проникнаха надълбоко в тялото ми. Ясно осъзнавах, че това, което се случва, е същинско знамение. Магия, която науката няма по какъв начин да изясни, в случай че не одобри съществуването на други небесни светове и Бог. Но аз имах вяра, по тази причина продължавах да се апелирам на Иисус.
Много бързо лечителят затвори и този отвор. И се трансферира към краката. Леко „ драсна “ върху единия, а след това и върху другия – там, където бяха разширените вени. За секунди. И когато всичко свърши, сложи дланта си върху челото ми, а по-късно върху сърдечната чакра. По цялото ми тяло се разля вълна - на топлота и деликатност, на наслада и неописуема обич. Исках този момент да не свършва в никакъв случай. Усещането може да се съпостави само с онази майчина прегръдка, която позволява всички паники, която ти дава криле да летиш. Тази магична сила отми всички страхове и безредици. Не можех да удържа сълзите си, които потекоха като ручеи.- И стой да се молиш - ненадейно сподели Алекс. - Никога няма да се разболееш от рак. Край. Всичко свърши. Запомни това. Никога!Откъде разбра, че се молих на Иисус? Чия имитация бе в действителност тази?- Благодаря ви, благодаря - едвам прошепнах през сълзи... Днес, 6 месеца по-късно, разширените ми вени са прибрани, жлъчка не ме е боляла въобще, а от страховете ми няма и помен. 


Как лекува
Алекс Орбито е един от дребното живи явления на ХХ и ХХI век. Истински светец- врач! В 50-годишната си процедура е оказал помощ на над 1 млн. души от 77 страни. Сред тях са най-малко 5-ма президенти, един крал, няколко министър председатели. 
Алекс стартира лекуването си постоянно с съсредоточена молитва. След това усеща по какъв начин в него се отваря канал и като че ли неговата персона бива отместена встрани. Тогава през него, най-много през ръцете му стартира да тече мощна сила, която се предава и на пациента. 
Не е ясно по какъв начин тъкмо ръката му прониква в тялото на лекувания, без прорез и без скалпел, само че когато това стане, Алекс споделя, че дясната му ръка се трансформира в магнит за отрицателната сила. Тя се събира и материализира. Той стартира да усеща последователно усилващо се браждене, като от преминаващ през него ток. Това е знак, че материализираната отрицателна сила се залепва на ръката му. Тогава той я изважда на открито и я изхвърля. След това единствено прокарва ръка върху раната и тя сама се затваря, оставяйки лека алена следа след себе си, която по-късно изчезва.
Психичните интервенции, които Алекс прави, са с утвърждението на държавното управление на Филипините, освен тъй като магнетичното лекуване там е традиция, а и тъй като оказва помощ на хората. До този извод стигат всички учени, изследвали феномена Алекс Орбито през годините. Те мъчно могат да обяснят какво тъкмо се случва, само че имат прецизна статистика на пациентите, които са следили. 

Проучване на канадския доктор Лий Пулос, основателят на първия университет по холистична медицина, да вземем за пример демонстрира, че след психологичните интервенции на Алекс 60% от терминалните онкологично заболели не престават да живеят повече от 5 години, което съгласно медицинските стандарти значи, че са излекувани.
Изследване на немския физик Сигрид Сьотеман дава елементи за въздействието на лекуването във времето. Сигрид организира анкети с 1200 пациенти на Алекс Орбито. 216 от тях не попълнят всички документи и биват изключени от следената група. Останалите 984 души дават отговор по този начин: 2,4 % са получили неотложно или непринудено изцеление12,2 % усещат усъвършенстване с рамките на 2 седмици36,6 % регистрират усъвършенстване през първия месец след лечението36,6 % имат усъвършенстване от третия до 6-ия месец12,2 % не са подобрили положението си.
Според откривателя тези числа недвусмислено демонстрират успеваемостта на психологичните интервенции, отвън рамките на така наречен плацебо резултат.
Алекс Орбито е взел участие в десетки лабораторни изследвания в Швеция, Германия, Франция, Канада, Япония, Филипините. Учените, които удостоверяват феноменалните му лечителски качества, са десетки. Сред тях са немският физик и химик Алфред Стелтер, японският откривател доктор Кензо Ямамото, американският биохимик доктор Доналд Вестербеке, датският невролог доктор Ян Ван Хемерт и други Книгите, отдадени на Алекс Орбито, са над 20. Сред тях и на известната в целия свят Шърли Макклейн, която разказва прекарванията си при него в книгата „ Going Within ” ( " За да достигнеш плода " ).
Цялата тематика на брой, отдадена на Алекс Орбито можете да прочетете в бр.9/2012 година
Трейлъра на кино лентата " Човек на вярата ", отдаден на живота на Алекс Орбито, може да гледате тук.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР