Страдаме от усещането, че не сме забелязани и възможността да

...
Страдаме от усещането, че не сме забелязани и възможността да
Коментари Харесай

Каква е вероятността Илон Мъск да дойде у нас?


Страдаме от чувството, че не сме видяни и опцията да бъде подчертано върху нещо, се отразява добре. Основният проблем е, че не се рекламиране в задоволителна степен. Умението да бъде фокусирано вниманието върху нашите забележителности може да способства за бъдещо развиване. Независимо дали ще пристигна или не Мъск, може чувството за забелязването да докара до развиване. Това сподели за " Твоят ден " Маргарита Бакрачева, психолог.

Според нея в случай че въпреки всичко пристигна, Мъск ще бъде посрещнат обикновено. А всяко едно авторитетно потвърждаване носи до по-силна реакция на новината. 

Според Цветелина Цветкова, създател на книгата " Лейди Гергана ", е хубаво, че се приказва за Северозапада, на който би трябвало да се помогне. Този край е благосъстояние, а се държи безпаричен съзнателно. Не знам за какво е цялата тази история към идването на Мъск. Видял е нещо красиво, харесало му е. Може пък в действителност да пристигна. Но не виждам по какъв начин ще стигне по пътищата ни. Единствената причина да се раздуе тематиката е, че ни се желае да пристигна, може би от комплекси или от досада. За мен доста по-яки са холивудските звезди, които идват у нас ", счита тя. 



Според нея героинята ѝ Лейди Гергана не би обърнала внимание на Мъск. 

Местните хора от Белоградчик са сигурни, че милиардерът ще посети страната ни. Боян Минков, ръководител на общинския съвет, е отправил публична покана да ни посети. " В Стакевци е родната къща на Виден Табаков, който има голям принос за галактическото дело в международен мащаб ", уточни той.

За екскурзовода Милена Цветанова е мъчно без устойчива политика да се разпространява района, само че потокът от туристи не понижава. А измежду локалните развлечения са разходка с балон и каране на АТВ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР