Стойте далеч от тези 7 продукта, ако страдате от ревматоиден

...
Стойте далеч от тези 7 продукта, ако страдате от ревматоиден
Коментари Харесай

Стойте далеч от тези 7 продукта, ако страдате от ревматоиден артрит!

Стойте надалеч от тези 7 продукта, в случай че страдате от ревматоиден артрит!

Удивителен е фактът, че всеки може да страда от ревматоиден артрит: деца и възрастни. Милиони души живеят със ставна болежка, породена от ревматоиден артрит. Това е една от най-изтощителните форми на артрит.

7 храни, които предизвикват ревматоиден артрит:

1. Рафинирана захар
Помислете два пъти преди да посегнете към това сладко наслаждение. Било то торта, бисквити или сладостен чай, захарта е главната причина за инфектиране, което води до отичане и намаляване на ставите.

2. Пържени и модифицирани артикули
Пържените и модифицирани храни могат да бъдат вкусни, само че съдържат отрови, които водят до инфектиране и болежка в ставите. Преработените храни, които би трябвало да избягвате, включват замразени храни, картофени чипсове, хот-дог и зърнени храни.

3. Млечни артикули
Протеинът в млечните артикули може да провокира инфектиране в ставите. Много пациенти с ревматоиден артрит развиват нетърпимост към млечните артикули. Когато това се случи, антителата нападат ставните тъкани.

4. Червено месо
Според хранителната пирамида, би трябвало да ядете дребни порции месо. Въпреки това, пациентите с ревматоиден артрит би трябвало да употребяват други източници на протеин, като пиле, риба и фасул. Червеното месо съдържа огромно количество наситени мазнини, което предизвиква инфектиране и отичане на ставите.

5. Глутен
Много хора, които страдат от ревматоиден артрит, също са изправени пред невъзможността за обработка на глутен. Продукти като пшеница и ечемик съдържат глутен, което утежнява положението.

6. Алкохол
Ако пиете повече от 3 чаши алкохол всяка седмица, тогава тялото ви може да бъде изложено на риск от увеличено инфектиране. Прекалената консумация на алкохол може да понижи успеваемостта на медикаментите за ревматоиден артрит.

7. Сол
Солта във всякаква форма съставлява евентуална опасност за здравето на хората с ревматоиден артрит. Четете деликатно етикетите и избягвайте храни с високо наличие на сол.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР