Стойността на златото в сряда сутринта расте поради увеличаване на

...
Стойността на златото в сряда сутринта расте поради увеличаване на
Коментари Харесай

Златото поскъпва


Стойността на златото в сряда сутринта пораства заради увеличение на търсенето на по-надеждни активи, поради опасенията, свързани със международната стопанска система, сочат данните от търговията.

Тази заран цената на декемврийския фючърс за златото на борсата в Ню Йорк (Comex) се усили с 0,6 $ или с 0,05 % - до 1221,8 $ за тройунция. Цената на декемврийския фючърс за среброто се увеличи с 0,22 % - до 14,3 $ за унция.

На международните финансови пазари се означават редица терзания във връзка с вероятностите пред международната стопанска система. Анализаторите се притесняват от закъснение на растежа на Брутният вътрешен продукт както в Съединени американски щати, по този начин и в Китай през идната година. На този декор търговците избират да продават акции на фондовите пазари и да влагат средствата си в по-безопасни активи, към които се отнася златото.

На тържищата в Съединени американски щати във вторник беще записано доста намаляване на фондовите показатели за втори следващ ден, а и азиатските пазари в сряда се намаляват.

Анализаторът от OANDA Stephen Innes счита, че този интервал на неустановеност може да даде старт на по-значителен растеж на цената на златото, като по-надежден актив, оповестява MarketWatch.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР