Стойността на запорираното имущество на Баневи от съда не е

...
Стойността на запорираното имущество на Баневи от съда не е
Коментари Харесай

Адвокат на Баневи: Запорът е за около 86 млн. лв., не този, който обяви прокуратурата

Стойността на запорираното имущество на Баневи от съда не е това, което е оповестено от Специализираната прокуратура, съобщи един от юристите на Баневи Милко Пенчев, съобщи кореспондентът на БГНЕС.
Апелативният съд в Бургас позволи запорирането на имущество на семейство Баневи на обща стойност 141.8 млн. лева, заяви Специализираната прокуратура. Целта е да бъде гарантиран предстоящ иск за конфискация на антикорупционната комисия (КПКОНПИ) “. Това не дава отговор на истината, твърди Пенчев.
Информацията оповестена в общественото пространство не е вярна, запорът е за към 86 милиона. Работи се сега, делото е в Специализирания съд. Това е мега развой, който ще продължи дълго време, безапелационен е юристът. По думите му интерес съставлява методът, подхванат от обвиняването и огромна част от импортираното от прокуратурата няма да издържи в съда. Престъпленията по чл.255 – данъчни закононарушения, съгласно него няма да устоят като обвинявания. Следващото дело по процеса против Баневи е планувано за 17 декември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР