Стойността на токените, генерирани в мрежата на Биткойн с помощта

...
Стойността на токените, генерирани в мрежата на Биткойн с помощта
Коментари Харесай

Биткойн: BRC-20 токените вече надхвърлят $900 милиона

Стойността на токените, генерирани в мрежата на Биткойн благодарение на протокола Ordinals, надвиши $900 милиона, което демонстрира бързия напредък на нов тип актив в границите на блокчейна.

Меме монетата Ordi е водеща в категорията BRC-20 с обща приблизителна стойност, надхвърляща $500 милиона, въз основа на данни от brc-20.io и Ordspace . От началото на април нейната стойност означи астрономически скок от 22,500%, като набъбна от $0.11 до $25, задвижвана от актуалната наклонност на меме монетите.

Повечето токени, създадени благодарение на стандарта BRC-20 в мрежата на Биткойн, са меме монети, сходно на токените ERC-20, които се намират в блокчейна на Етериум . Изобретен от Кейси Родармор през януари, протоколът Ordinals разрешава индексирането и наблюдението на всяко сатоши, представляващо най-малката единица Биткойн , в цялата мрежа.

Понастоящем Ordi има пазарна капитализация от $525 милиона, като предлагането на токени е 21 милиона. Наскоро той стана наличен за търговия на Gate.io, отбелязвайки първия път, когато централизирана борса за криптовалути записва този изтъкнат BRC-20 токен.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР