Стойността на Ethereum постигна нов рекорд тази седмица, след като

...
Стойността на Ethereum постигна нов рекорд тази седмица, след като
Коментари Харесай

Стойността на Ethereum с нови рекордни стойности

Стойността на Ethereum реализира нов връх тази седмица, откакто за последните седем дни цената му се подвигна с 60% до $1417.38. 13 000 пъти е нарастването на цената му единствено за година, достижение, почтено да определим криптоманията, като полуда.

Ethereum е втората най-голяма във връзка с капитализацията си валута със своите $131.5 милиарда, напомня Coindesk. Подобно на биткойна, „ етерът “ се основава на блокчейн технологията, само че задачите на валутата са по-различни: реализирането на смарт договори.

Част от сегашния връх на Ethereum, счита изданието, може да се дължи на това, че вложителите по целия свят към този момент се оглеждат за други възможности на биткойна. Възможно е също по този начин, вложители в Ripple, чиято стойност неотдавна се срина, също да са пренасочили средствата си към Ethereum. Миналата година бяха извършени ICO покупко-продажби на стойност, надвишаваща №3.7 милиарда Първичното монетно предложение е развой, при който компания търси финансова поддръжка, издавайки цифрови токени. Инвеститорите тук не получават дял в компанията за своето влагане, а вместо това могат да употребяват получените токени в замяна или в услуга, която компанията, която ги е издала предлага. Много от тези първоначални монентни предлагания (ICOs) са построени точно на Ethereum протокола, който спомогна и за триумфа на криптовалутата.

„ Рязкото повишаване на Ethereum е доказателство за възходящата известност на етера като платформа за децентрализирани приложения. През последната година и половина виждаме, че по-голямата част от токените, които се издават по време на ICO-тата и търгувани на тържища са програмирани тъй че да употребяват мрежата на Ethereum “, споделя пред CNBC Томас Глуксман от Gatecoin. Според мнозина, цената на Ethereum ще продължи да се качва и опцията през тази година да задмине по стойност биткойна е напълно действителна, което ще е разследване на упоменатото предпочитание на вложителите да търсят други възможности на биткойна. Такова е точно мнението на един от основателите на технологията Стивън Нерайоф. Той не изключва цената му да скочи два, даже три пъти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР