Стойността на двата основни сорта петрол се повишиха в сряда.

...
Стойността на двата основни сорта петрол се повишиха в сряда.
Коментари Харесай

Цените на петрола се изменят разнопосочно


Стойността на двата съществени сорта нефт се покачиха в сряда. Договорът за август за петрола вид Brent на борсата ICE Futures в сряда доближи в границите на търговията до 75,8 $ за барел и след това спадна до 74, 7 $ за барел.

Котировката на контракта за август за петрола вид WTI на борсата в Ню Йорк (NYMEX) в границите на търговията в сряда се увеличи до 66,35 $ за барел, като приключи при цена от 65,38 $ за барел.

Тази заран цените на двата съществени сорта нефт се променят разнопосочно.

Според данните от търговията фючърсът за август за петрола вид Brent на борсата ICE Futures спада до 74,29 $ за барел, което спрямо по-ранните равнища е спад от 1,063 %.

Стойността на контракта за август за петрола вид WTI пораства, като котировката сутринта в четвъртък на NYMEX е на равнище от 65,52 $ за барел, или изменение от плюс 0,946 %. Подкрепа за WTI оказват данните на Министерство на енергетиката на Съединени американски щати за равнището от ресурси на енергоносителите в страната.

В центъра на вниманието на пазара остава срещата на страните, производителки на нефт от ОПЕК и страните отвън картела, която се организира във Виена през тази седмица. В частност упованието на играчите на пазара е обвързвано с бъдещето на съглашението за ограничение на добива.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР