Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в "Маскираният

...
Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в "Маскираният
Коментари Харесай

Стойко Сакалиев е Шапката в Маскираният певец

Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в "Маскираният артист ".

Близки до него са безапелационни, че незабавно щом чули гласа на маскирания участник, били уверени, че това е Стойко. Бившият футболист на ЦСКА все имал проекти в събота вечер и не си вдигал телефона с часове. Именно в първия ден от уикенда се излъчва предаването. Когато го питали какво има да прави, той всякога се измъквал с друг аргумент. И очевидно се изнервял от непрекъснатите въпроси.

Във визитката си Шапката даде огромен жокер на панелистите и публиката, който единствено Гала съумя да разгадае. В първото видео Шапката призна, че 15 години не е слизал от педалите. И до момента в който приказва в клипа, се вижда по какъв начин кара колело.

Всеизвестен факт е, че Сакалиев към този момент е колоездач. Зад гърба си даже има няколко участия на интернационалните обиколки. След края на футболната си кариера той се насочи точно към въртенето на педали.

"Татко доста искаше да стана колоездач. Трябваше да предпочитам сред футбола и велосипеда. Затова и откакто завърших кариерата си, се насочих към обичания на баща спорт ", признава Стойко.

На сцената се вижда, че Шапката е много преносим, което е обикновено за някогашен състезател. Пънк версиите на частите, които извърши, са все в обичания му род. Шапката сподели и че има умения в пеенето. За никого не е загадка, че Сакалиев е родственик на фолкпевицата Гергана и двамата са доста близки. Освен това Шапката призна и че е голям почитател на футбола, предава България през днешния ден.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР