Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в Маскираният

...
Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в Маскираният
Коментари Харесай

Още една мистерия е разкрита! Стойко Сакалиев е Шапката в Маскираният певец

Стойко Сакалиев се крие зад маската на Шапката в " Маскираният артист " , разбра HotArena .

Близки до него са безапелационни, че незабавно щом чули гласа на маскирания участник, били уверени, че това е Стойко. Бившият футболист на ЦСКА все имал проекти в събота вечер и не си вдигал телефона с часове . Именно в първия ден от уикенда се излъчва предаването. Когато го питали какво има да прави, той всеки път се измъквал с друг аргумент. И очевидно се изнервял от непрекъснатите въпроси. 

Във визитката си Шапката даде огромен жокер на панелистите и публиката, който единствено Гала съумя да разгадае. В първото видео Шапката призна, че 15 години не е слизал от педалите . И до момента в който приказва в клипа, се вижда по какъв начин кара колело. 

Всеизвестен факт е, че Сакалиев към този момент е колоездач. Зад гърба си даже има няколко участия на интернационалните обиколки. След края на футболната си кариера той се насочи точно към въртенето на педали.

" Татко доста искаше да стана колоездач. Трябваше да предпочитам сред футбола и велосипеда. Затова и откакто завърших кариерата си, се насочих към обичания на баща спорт ", признава Стойко.

На сцената се вижда, че Шапката е много преносим, което е обикновено за някогашен състезател. Пънк версиите на частите, които извърши, са все в обичания му род. Шапката сподели и че има умения в пеенето . За никого не е загадка, че Сакалиев е родственик на фолкпевицата Гергана и двамата са доста близки. Освен това Шапката призна и че е голям почитател на футбола, предава България през днешния ден.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР