Стойка Петрова ще сложи край на своята състезателна кариера в

...
Стойка Петрова ще сложи край на своята състезателна кариера в
Коментари Харесай

Стойка Петрова прекратява кариерата си

Стойка Петрова ще постави завършек на своята спортна кариера в бокса и ще стартира треньорска активност. Петрова завоюва сребърен орден от международното състезание през ноември в Индия, а в този момент зае пето място в анкетата състезател на годината за 2018 година.

" Със смесени усеща адресирам 2018 година, защото съм леко разочарована за това сребро през годината. То ми е второ, а всеки се бори за върха. Най сложната борба бе преди 2018 година, защото лекувах контузия, с цел да мога да се завърна. Много е тежко, когато един играч е отсъствал дълго време, само че считам, че го направих по най-хубавият начин”, сподели Петрова пред Българска национална телевизия.

“Имам проекти за фрапантна промяна на категорията. Смяната ще бъде в персонален проект, защото ще се отдам повече на фамилията и ще приключа спортната си активност. Ще се отдам на треньорството. Това решение беше взето след края на международното състезание. Близо е 2020-а година, когато е Олимпиадата, само че виждате, че тази година за бокса е доста добра. Имаме шест медала при дамите, европейска купа до 22-години, а аз ще бъда до състезателите, с цел да ги поддържам. Най-ценният ми миг за мен е предлагането за брак от моята половинка ", съобщи 33-годишната Петрова. ГАЛЕРИЯ №1

ГАЛЕРИЯ №2


Снимки: Емона Цончева и Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР