Стойчо Стойчев, политологБяха зададени много въпроси, на които Цватанов не

...
Стойчо Стойчев, политологБяха зададени много въпроси, на които Цватанов не
Коментари Харесай

Експерти: Това, че Цветанов остава начело на изборния щаб ще бъде използвано от опозицията

Стойчо Стойчев, политолог

" Бяха заложени доста въпроси, на които Цватанов не отговори. Въпреки подаването на оставката, фигурата Цветанов остава, той прави изборите. Не споделя дали е положително или неприятно, само че ще бъде употребявано от опозицията. Борисов надви, Цветанов е леко обособен, само че леко ", разяснява Първан Симеонов, социолог в студиото на " Здравей, България " по Нова тв.

" Политиците всички са нарочени, и съгласно обществото би трябвало да са осъдени, да подадат оставка, без значение от активността им. Това ще е до момента в който не се извърши възприятието за неправда. Ние сме привикнали да сме недоволни. Каквото и да направиш си подложен пред обстановката, че не можеш да вземеш вярно решение. За обществото е дразнещо, когато депутати, министри, кметове и хора, изпълняващи обществена служба се обогатяват до момента в който извършват длъжността ", разяснява политологът Стойчо Стойчев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР