Стойчо Стоилов, който беше провъзгласен за човека с цялата спортно-техническа

...
Стойчо Стоилов, който беше провъзгласен за човека с цялата спортно-техническа
Коментари Харесай

Изгонили Даниел Моралес от ЦСКА заради шпионски запис с телефон

Стойчо Стоилов, който беше провъзгласен за индивида с цялата спортно-техническа власт в ЦСКА, е в основата на раздялата и с бразилеца Даниел Моралес.

Последният се контракти за преустановяване на контракта по взаимно единодушие, макар че в първичната информация след рокадата на " Българска войска " бе оповестено, че ще остане в ДЮШ.

В последна сметка Стоилов е оповестил пред треньора, който води краткотрайно " алените " след уволнението на Стамен Белчев и преди назначението на Бруно Акрапович, че няма да остане в клуба.

Според информация на Мач Телеграф решението е пристигнало, откакто благоевградчанинът е чул запис, изработен с телефон. На него се чувало по какъв начин Моралес е изразил кардинална позиция и противоречие с дейности на управлението в последните седмици. Стоилов незабавно докладвал за чутото и получил картбланш да в профил Моралес.

Своеобразното СРС евентуално е направено от сътрудник, с който бразилецът е работил дружно в щаба на досегашния старши треньор, по време на прощалната колекция, която Акрапович провел. Заедно с босненеца от " Българска войска " си потеглиха Бранко Окич и Красимир Чомаков.

За сметка на това самият Любослав Пенев призна, че в екипа си ще има двама треньори на вратарите - пристигналият с него от Царско село Йордан Йорданов, а в тима остава Ивайло Петров. Кондиционният треньор Кирил Динчев също продължава работа с първия тим на " алените ".

Самият Моралес изрично отхвърли да разяснява какво е довело до раздялата му и е безапелационен, че постоянно ще почита клуба и не се съмнява в мъжеството на хората, с които е работил.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР