Стойчо Младенов сподели, че ЦСКА е готов за всички варианти

...
Стойчо Младенов сподели, че ЦСКА е готов за всички варианти
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: ЦСКА винаги играе за победа, подготвени сме за всички варианти

Стойчо Младенов показа, че ЦСКА е подготвен за всички разновидности на следващия ден против Осиек.

Треньорът на ЦСКА даде формалната си конференция преди утрешния реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Мачът е от 22:15.

" При мен няма информация за трансфер на Валентин Антов. Разбира се, че ще разчитаме на него, освен на утрешния и за идващите мачове.

Бях доста удовлетворен за Мено Кох, само че тъжната вест от през днешния ден е, че той няма да може да се включи. Баи е възобновен, в групата с нас е и ще разчитаме на него.
 Треньорът на Осиек: ЦСКА е огромен тим, има класни офанзивни футболисти
Треньорът на Осиек: ЦСКА е огромен тим, има класни офанзивни футболисти

" Искам дисциплинираност, организация и експанзия през всичките 90 минути "

Запознати сме с съперника, няма по какъв начин да го подценим. Това е един извънредно уравновесен тим - знаете кой беше любимецът преди първия мач, ние знаем техните мощни и слаби страни - още веднъж ще ги обезвреждаме.

Моля да не се отколняваме към странични тематики (на въпрос за Антов). Концентрирани сме върху утрешния мач, пък след него ще разясня другите тематики.

От какво да внимаваме? Всички детайли от футболната игра и най-малката неточност може да бъде съдбовна. Ние би трябвало да ограничим финимално грешките, които позволяваме и да се възползваме от техните. Концентрирани сме оптимално да продължим в идващия кръг, това е задачата.

Всеки един треньор има тактика за осъществяване на даден мач, квалифициран е за другите разновидности - при допускане или отбелязване на гол. Подготвени сме за всевъзможни разновидности на утрешната среща.

Да, работим по статичните положения. В който и тим да играя, разгадавам доста на тях, само че и на крайната фаза. Тя е олицетворението на триумфа, на труда на всички. Трябва да покажем класа в решаващия миг - пред гола. Тогава да бъдеш най-концентриран. Футболистите би трябвало да знаят какво да вършат с топката, какво придвижване, според в коя част на терена е и какви са нашите инструкции към него. "
 Двама от контузените потеглиха с ЦСКА за Хърватия
Двама от контузените потеглиха с ЦСКА за Хърватия

Не е ясно дали Кох и Баи ще могат да играят против Осиек

ЦСКА постоянно играе за победа. Аз по този начин действам във всички мачове - рационалност. Максимално добре би трябвало да се разпределим в мача, с цел да достигнем крайния цел.

Вътрешният шампионат е едно, а тези в Европа - друго. Подхождаме друго към всеки един мач. Ако сме в България и сме приключили процеса по селектиране, нямаме контузени състезатели и сме отиграли всичко - тогава можем да разчитаме на избран жанр на игра. Тогава можем да постановяваме несъмнено държание. Сега се намираме в внимателен миг и това допуска тази тактика с дълбоки-разсичащи пасове към крилата и центрирания.
 Младенов: Който не оказва помощ на ЦСКА, най-малко да не пречи! Трябва да сме обединени!
Младенов: Който не оказва помощ на ЦСКА, най-малко да не пречи! Трябва да сме обединени!

" Всеки може да приказва, каквото си изиска "

Осиек ще се стреми да нападна от първата минута. Ще търси ранен гол, който ще им даде самочувствие. Предпочитам да приказвам за моя тим, а не съперниците. Особено в днешния ден след неприятните вести (за Мено Кох). Сутринта настроението ми беше едно, а в този момент друго, тъй като се отнемам от варианти. "

АНГЕЛ ДОМУСЧИЕВ и КРАСИАН МИТЕВ , пратеници на ТОПСПОРТ в Осиек, Хърватия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР