Стойчо Младенов ще остане поне още една година в Казахстан.

...
Стойчо Младенов ще остане поне още една година в Казахстан.
Коментари Харесай

Стойчо Младенов остава в Казахстан и през 2018

Стойчо Младенов ще остане най-малко още една година в Казахстан. Това стана ясно, откакто експертът преподписа контракта си с Кайсар. Това се случи един кръг преди края на шампионата, което за Кайсар приключва с посещение на Тараз на 5 ноември.

"Изкарах доста забавна година в казахстанския футбол ", сподели Младенов пред своя формален уебсайт. "Имахме доста хубави моменти с Кайсар и хората в град Кизилорда. Заедно взехме решение, че си заслужава нашата взаимна работа да продължи с още една година и нека реализираме още по-добри резултати в нея. "

През предходната есен Кайсар се завърна в локалния футболен хайлайф, а под управлението на Младенов отборът непроменяемо е най-малко на седмо място. Резултатите бяха признати като огромен триумф от локалните почитатели, а губернаторът Кримбек Кушербаев даже награди Младенов с персонален кон, а преди два месеца заведе тима на изстрелването на галактически корат на космодрума в Байконур. В Казахстан Младенов към този момент получи една премия за треньор на месеца и четири за №1 на кръга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР