Стойчо Младенов се завърна в България, след като вчера бе

...
Стойчо Младенов се завърна в България, след като вчера бе
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Винаги съществува вероятност да се завърна в ЦСКА, има наченки на подобряване в Левски

Стойчо Младенов се завърна в България, откакто през вчерашния ден бе определен за треньор на сезона в Казахстан. Специалистът победи с Купата на страната със своя Кайсар.

Младенов приказва пред " Канал 3 ", като разгласи, че постоянно има възможност да се завърне в ЦСКА. Това обаче няма по какъв начин да се случи в този момент, тъй като наставникът подписа нов контракт с сегашния си клуб.

" Вероятност постоянно има да се завърна в ЦСКА, само че дано в този момент не разясняваме тази тематика. ЦСКА си има треньор и управление, което взима значимите решения. Ще продължа работата си в Кайсар. Има единодушие сред мен и управлението и това ме накара да възобновя контракта си там.

Следя развиването на българския футбол, макар, че такова има единствено при Лудогорец. При другите клубове няма. Има някакви първи проблясъци в Левски, някакво възстановяване.

Знам какъв брой е мъчно без пари да се взимат футболисти, а Лудогорец имат финансовата непоклатимост да купуват подготвени готови футболисти. Това би трябвало да се прави от водещите тимове като ЦСКА и Левски с цел да се борят с Лудогорец ", разгласи Стойчо. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР