Стойчо Младенов няма обяснение за слабата посещаемост на последните мачове

...
Стойчо Младенов няма обяснение за слабата посещаемост на последните мачове
Коментари Харесай

Стойчо Младенов даде за пример феновете на "Левски"

Стойчо Младенов няма пояснение за слабата посещаемост на последните мачове на ЦСКА. Треньорът за следващ път уточни какъв брой доста отборът му разчита на поддръжката на последователите.

" Червените " отстраниха " Арда " за Купата на България след триумф с 2:0, само че успеха бе гледана онлайн от много малко почитатели на " Армията ".

В неделя " армейците " одобряват вкъщи " Локомотив " Пловдив в среща от Първа лига, а Младенов се надява повече фенове да участват на трибуните. Той даже даде за образец последователите на огромния противник " Левски ", които са на стадиона макар по-ниската класа на съперниците.
Снимка: Lap.bg
" Нямам пояснение. Само при нас се получава това нещо. Разчитаме доста на нашите почитатели, те го знаят доста добре. Разговаряли сме на тази тематика, само че за какво е този отлив - нямам пояснение. И се получава единствено при нас. Виждате " Левски ". " Левски " играят... с кого играха и изпълниха съвсем стадиона ", сподели Младенов след успеха против " Арда ".

" Те (б. ред. - феновете) би трябвало да знаят, че ни липсват доста. Липсват ни и би трябвало да идват. Трябва да участват. Ние сме в развой на създаване на тим, и то шампионски тим. Имаме потребност от поддръжка точно от тях ", добави треньорът на ЦСКА.
Снимка: Lap.bg
" Виждате Амос Юга какъв мач направи. Малкото почитатели му ръкопляскаха. Останаха възхитени от държанието му. Не единствено от неговото, само че и на всички. Ние за тях играем. Уморих се да приканвам. Надявам се идващия мач да имаме още по-голяма поддръжка ", сподели още Младенов.

ЦСКА е без загуба от началото на сезона, като е на четири точки зад водача " Лудогорец ", само че има и мач по-малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР