Стойчо Младенов написа обръщение към феновете на ЦСКА на своя

...
Стойчо Младенов написа обръщение към феновете на ЦСКА на своя
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Явно някои около ЦСКА твърде много се страхуват дори от сянката ми

Стойчо Младенов написа послание към почитателите на ЦСКА на своя уебсайт. Повод за това са появилите се вести по негов адрес, откакто се заприказва, че той е вид за треньорския пост на „ алените “. Една от тях гласи, че шефовете на клуба са потърсили Младенов, с цел да се завърне на " Армията ". Стойчо обаче изискал доста висока наказателна клауза и това провалило договорката.

Ето какво написа Стойчо Младенов:

Уважаеми армейци,

За следващ път ставам жертва на жълти вести в доброжелателни медии. От 2 години не съм разговарял с човек от управлението на ЦСКА. Странно по какъв начин тези медии схванаха каква наказателна клауза съм желал, без да е имало договаряния. Собствениците на ЦСКА могат да го потвърдят, в случай че желаят.

Явно някои към обичания ми клуб прекалено много се опасяват даже от сянката ми. Пет години съм надалеч от ЦСКА, не съм спирал да работя и даже сега сготвям моя отбор Кайсар за идващия мач. Това е цялата истина. А безконечната НЕистина остават приказките за комисионни, която съвсем две десетилетия никой не потвърди. Поне 90 % от почитателите на „ Българска войска “ знаят всичко за Стойчо Младенов и им благодаря за поддръжката!

Пожелавам триумф на ЦСКА в Рим!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР