Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички

...
Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички
Коментари Харесай

Победа през сълзи във Фермата

Стоян завоюва за повторно, само че загуби уважението на всички в стопанството

Горчива победа – през сълзи, извоюва гайдарят Стоян. Той надделя чичо Митко от Мелник във свръхестествен двубой, в който най-любимият винар на България потвърди, че въобще не е за подценяване, макар че е най-възрастният състезател в риалитито. Той цепи, ряза и кова като за международно, поставяйки в дребния си джоб всеки младок. Цялата Ферма плачеше, че Митко Шестака излиза от играта.

Самият Стоян Маджаров въобще не съумя да се зарадва на надмощието си. През седмицата той разгласи, че е избрал за дуелист Митко, тъй като има проект да играе едва и да му подари успеха, обяснявайки че кракът му е контузен и не може да се оправи. Но продукцията го разкри и без заобикалки му сложи въпроса ще си върви незабавно или се раздаде ли 100% на арената. Така той бе заставен да постави завършек на игричките.

Дуелът стартира с балансиране на бейзболна топка, където Стоян взе точка. Продукцията незабавно пусна тежка силова конкуренция за 4 точки, който Стоян още веднъж взе. Чичо Митко, който е № 1 във Фермата по знания върху Алманаха великодушно бе сложил единствено 2 точки на въпросите върху българските обичаи. Надпреварата обаче бе необикновено оспорвана – ту единият, ту другият даваше правилни отговори. Накрая чичо Митко за следващ път потвърди познанията си.

Последва борбата за три точки. И тъкмо там ориста и шансът влязоха във Фермата и взеха решение всичко. Чичо Митко откри чук още от втория чувал и ключ още в първата тухла. Стоян пък откри чука от раз – от първия чувал и ключа от втората тухла. Накрая се оказа, че е бил с цели 2 минути по-бърз.

През цялото време поддръжниците на мъжа с шестте пръста поставяха под подозрение навехнатия крайник на Стоян и разясниха по кое време куца и преднамерено ли го прави. Той остава във Фермата, само че достойнството му бе затрита от самия него с шикалкавенето му. Предстои му най-трудната седмица във Фермата. Със сигурност всички ще са против него и ще го упрекват за елиминирането на Митко, който бе душата и сърцето на стопанството. Стоян завоюва за втора поредна седмица, само че загуби уважението на хората във Фермата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР