Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички

Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички ...

Победа през сълзи във Фермата.


Стоян спечели за втори път, но загуби уважението на всички в стопанството

Горчива победа – през сълзи, извоюва гайдарят Стоян. Той надви чичо Митко от Мелник във феноменален дуел, в който най-любимият винар на България доказа, че изобщо не е за подценяване, въпреки че е най-възрастният играч в риалитито. Той цепи, ряза и кова като за световно, слагайки в малкия си джоб всеки младок. Цялата Ферма плачеше, че Митко Шестака излиза от играта.

Самият Стоян Маджаров изобщо не успя да се зарадва на надмощието си. През седмицата той обяви, че е избрал за дуелист Митко, защото има план да играе слабо и да му подари победата, обяснявайки че кракът му е контузен и не може да се справи. Но продукцията го разкри и ребром му постави въпроса ще си ходи веднага или се раздаде ли 100% на арената. Така той бе принуден да сложи край на игричките.

Дуелът започна с балансиране на бейзболна топка, където Стоян взе точка. Продукцията веднага пусна тежка силова надпревара за 4 точки, който Стоян отново взе. Чичо Митко, който е № 1 във Фермата по познания върху Алманаха великодушно бе поставил само 2 точки на въпросите върху българските традиции. Надпреварата обаче бе невероятно оспорвана – ту единият, ту другият даваше верни отговори. Накрая чичо Митко за пореден път доказа познанията си.

Последва битката за три точки. И точно там съдбата и късметът влязоха във Фермата и решиха всичко. Чичо Митко намери чук още от втория чувал и ключ още в първата тухла. Стоян пък намери чука от раз – от първия чувал и ключа от втората тухла. Накрая се оказа, че е бил с цели 2 минути по-бърз.

През цялото време поддръжниците на мъжа с шестте пръста поставяха под съмнение навехнатия крак на Стоян и коментираха кога куца и нарочно ли го прави. Той остава във Фермата, но честта му бе затрита от самия него с шикалкавенето му. Предстои му най-трудната седмица във Фермата. Със сигурност всички ще са срещу него и ще го обвиняват за елиминирането на Митко, който бе душата и сърцето на стопанството. Стоян спечели за втора поредна седмица, но загуби уважението на хората във Фермата.

Източник: standartnews.com