Стоян Роянов-ЯЯ от няколко дни прави на луди всички съквартиранти

...
Стоян Роянов-ЯЯ от няколко дни прави на луди всички съквартиранти
Коментари Харесай

Разкриха го! ЯЯ си измислил религията „уагабунга”

Стоян Роянов-ЯЯ от няколко дни прави на луди всички съквартиранти в къщата с изказването, че изповядва странна вяра наречена „ уагабунга ”. Оказа се обаче, че ексцентричния музикант сами се измислил духовното течение, единствено и единствено да се отърве от някои задания в предаването, научи HotArena.

„ Няма такава вяра като „ уагабунга ”! Това е небивалица. Стоян писа музиката за едно наше зрелище „ История за чайка и тайфа котараци ” в куклен спектакъл „ Пук ” и там се загатваше тази дума. Но е радостно, че е решил по този начин да се измайтапи в „ Биг Брадър ”, споделят в един глас сътрудници на музиканта.

Всички те се кефят на представянето му в шоуто и са безапелационни, че той е един от сигурните финалисти.

„ Винаги е бил малко откачен, само че този път напряко ги заби ”, смеят се сътрудниците му от кукления спектакъл, написа „ България през днешния ден ”.

Самият Роянов твърдеше, че религиозното течение е пристигнало от Африка, пуснало е корени в Испания и през Америка е пристигнало и до България. Според възбраните на това изповедание, почитателите му нямат право да допират дами за флирт, само че канадска битка може.

Музикантът даже съобщи, че това е „ ла мигра де хармония ” и в България течението има цели 2–3 почитатели. Самият Стоян получил прояснение към религията по време на посещаване в Родопите.

Мистериозната религия му докара много проблеми в играта, защото ЯЯ саботира някои от задачите и това несъмнено им донесе по-малко храна и цигари вътре.

„ Отивай си бе, откажи се от присъединяване. Нито можеш да предлагаш, нито да докосваш жена ”, ядосана му бе Жени Калканджиева, която обаче първа си потегли от предаването.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР