Стоян Мирчев, сн. Дарик радио Бойко Борисов стои зад Инерком,

...
Стоян Мирчев, сн. Дарик радио Бойко Борисов стои зад Инерком,
Коментари Харесай

Депутат от БСП: Борисов стои зад ”Инерком”


Стоян Мирчев, сн. Дарик радио

Бойко Борисов стои зад " Инерком ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев в коментар на договорката за продажбата на ЧЕЗ.

" Финансовите потоци, които стоят зад Гинка Върбакова, са неразбираеми. Тоест, те не са неразбираеми капитали - сянката на господин Борисов, която даже към този момент не е сянка и се вижда цялото му тяло ", съобщи Мирчев в събота пред Дарик радио.

Той напомни, че през 2009 година Борисов е поставил в надзора на ЧЕЗ " негов непосредствен другар от предходния му бизнес в силовите групировки ".

" Той беше изпъден през 2013 година и тогава прокуратурата повдигна дело, че от ЧЕЗ от публични поръчки са източени 800 млн., което сигурно е оказало въздействие и върху сметките, поради които станаха след това митингите. В един миг обаче прокуратурата запуши тази договорка, тя остана в предишното и хората я не помниха. Жената на този човек, който нищо не схваща от енергетика, беше комплициран в надзора на ЧЕЗ, в този момент можем да я свържем в положителни връзки с Гинка Върбакова ", съобщи Мирчев.

От България си потеглят вложители, които настояват, че си потеглят поради държавното управление, уточни още той.

Той разяснява още, че е належащо да има повече присъединяване на страната в избрани браншове на стопанската система.

Според него страната би трябвало да изкупи активите на ЧЕЗ и да ръководи това електроразпределително сдружение. От думите на Мирчев стана ясно, че Българска социалистическа партия е срещу страната да взе участие като съсобственик в договорката за ЧЕЗ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР