Стоян Алексиев старее ли старее, но меракът му към младите

...
Стоян Алексиев старее ли старее, но меракът му към младите
Коментари Харесай

Стоян Алексиев похотливец и на Задушница, оглежда сластно богомолките в столичен храм

Стоян Алексиев старее ли старее, само че меракът му към младите дами не понижава, дочу HotArena.

Екранният проф. Генадиев от „ Откраднат живот ” хвърля сластни погледи към всяка хубавица, която срещне, а на последната Задушница облъчи със похот и богомолките в столична катедрала. Вместо да се концентрира върху черкуването и отдаването на респект към умрелите си близки, 68-годишният актьор опипваше с очи девойките в храма.

„ Вторачваше се в някое момиче, облизваше устни и зениците му се навлажняваха. След това оглеждаше друга мирянка по същия метод, а след това и трета, и четвърта... Изследваше им телата от главата до петите под иконите и стенописите с Христос и Богородица. То бива сластолюбие, но чак пък толкоз... ”, разяснява пред „ Уикенд ” очевидец на грехопадението.

Алексиев има славата на похотливец, откогато бе сниман от папараци да гали с пръсти вагината на начинаещата актриса Ивана Бобойчева. Жененият деец бръкна в гащите на младата колежка пред Народния спектакъл. След резила шефът на Имперската натрупа Мариус Донкин небрежно пенсионира прелюбодееца по бързата процедура, а срамната постъпка на Стоян бе разкритикувана и от продуцента на „ Откраднат живот ” Евтим Милошев. Алексиев пък отвърна, че никой няма право да му се бърка в персоналния живот
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР