Стоян Алексиев прибави още един лазарник към своите достолепни 66

...
Стоян Алексиев прибави още един лазарник към своите достолепни 66
Коментари Харесай

Стоян Алексиев чукна 67 без любовницата! Празнува ЧРД на кино със съпругата си

Стоян Алексиев прибави още един лазарник към своите достолепни 66 години в компанията на брачната половинка си Надежда и най-големия си наследник Цветан, научи HotArena.

Актьорът от Народния спектакъл отпразнува 67-ия си рожден ден със фамилията, а не с младата си муза Ивана, както медиите писаха по-рано, заяви „ Ретро “.

Алексиев предизвестил Бобойчева, че на персоналния му празник тя не е добре пристигнала . Екранният доктор Генадиев за пръв път от 15 години насам нямал зрелище в театъра на рождената си дата и сметнал, че това е идеална опция да обърне внимание на брачната половинка и децата си. Стоян и жена му решили да уважат премиерата на лентата „ Малко шанс за по-късно “, където в основната роля се превъплъщава синът му Цветан . На прожекцията в столичното кино „ Люмиер “ ветеранът на Народния спектакъл се появи единствено със законната си половинка.

Двамата незабавно откриха другари и остарели познати измежду публиката, а някои от тях не бяха не запомнили да уважат рожденика - поздравиха го и му дадоха дарове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР