Стоян Алексиев не е зарязал скандално младата си любовница Ивана

...
Стоян Алексиев не е зарязал скандално младата си любовница Ивана
Коментари Харесай

Стоян Алексиев урежда развода си

Стоян Алексиев не е зарязал скандално младата си държанка Ивана Бобойчева, само че се среща и с други дами. През седмицата той бе засечен да вози жена на междинна възраст, с която обаче надали е съкровен, съдейки по досегашните му полови желания.

66-годишният артист от докторската тв сага „ Откраднат живот” си бе чукнал среща с наближаващата 50-те дама пред Народния спектакъл. Именно там застаряващият плейбой беше сниман през лятото от папараци да мърсува със упоменатата първоначално студентка от ВИТИЗ, а след това на същото място си правеше с девойката и други любовни рандевута.

Докато чакаше старата госпожа, Стоян отпиваше кафе, ръфаше шоколадова вафла и се ровеше в смарт телефона си. А когато брюнетката най-накрая дойде, се здрависа делово с нея и я предложения в колата си, написа "Уикенд ". С автомобила си Алексиев закара дамата до бул. „ Дондуков”. На прясно ремонтираната улица двамата слязоха дружно от лимузината и влязоха в намираща се наоколо постройка.

В последните седмици сътрудниците на Стоян Алексиев не са го засичали в компанията на младата Бобойчева, което подухва на мисълта, че момичето евентуално не е в София. Ивана, която е още студентка, си докарва спомагателни приходи като продавачка на парфюми в малко магазинче в центъра на София. Двамата сигурно не са се разделили, добавя наш източник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР