Стой си вкъщи е заглавието на супер симпатичен любовен трак,

...
Стой си вкъщи е заглавието на супер симпатичен любовен трак,
Коментари Харесай

Папи Ханс се вдъхнови от затварянето вкъщи

" Стой си у дома " е заглавието на супер приветлив любовен трак, изстрелян от Папи Ханс за ден, с текст, повлиян от затварянето у дома, и с видео, в което Дара е основна героиня.

" Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в границите на няколко часа, въодушевен от изолацията, която ме разделя от околните, с които желая да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по фейстайм. Тя е мой доста безценен човек, пъклен близки другари сме и даже да живее наоколо до мен, ми липсва, тъй като съблюдаваме разпоредбите на СЗО ", признава Папи Ханс.

С езика на музиката Константин Трендафилов, както е същинското име на актьора, изпраща простичко обръщение, с което обаче желае да стигне до доста хора: всички сме у дома, всички се опитваме да вземем вероятните ограничения за предварителна защита против вируса, всички живеем в ненадейно халюцинационен свят...

" Точно през днешния ден любовта може да наподобява и на това ", счита Дара. Атрактивната изпълнителка е измислила хореографията на танц, който се появява към края на видеото и евентуално ще заживее личен живот през нейния канал и този на Папи Ханс в TikTok.

YouTube: https://bit.ly/3bbkC1c

Последвайте Papi Hans:

@Instagram: https://bit.ly/39c1sae

@Facebook: https://bit.ly/2U9c1X9

@Spotify: https://spoti.fi/3bsLni3

Последвайтe DARA:

@Instagram: https://bit.ly/39gqPI4

@Facebook: https://bit.ly/33NyYmd

@Spotify: https://spoti.fi/3dmBnIE
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР