Стотици заведения и хотели на територията на цялата страна започват

...
Стотици заведения и хотели на територията на цялата страна започват
Коментари Харесай

Много лоша новина за всички българи, които посещават често ресторанти

Стотици заведения и хотели на територията на цялата страна стартират алегорични протестни дейности поради въвеждането на Наредба Н-18 за касовите апарати.

Тя задължава всички лица, употребяващи програмен продукт за ръководство на продажбите - без значение дали са или не са регистрирани по ЗДДС, да приведат потребления от тях програмен продукт в сходство с нормативните условия и да сменят или модифицират фискалните си устройства до 31 януари 2020 година

Темата разясниха ресторантьорът Аспарус Аспарухов и заместник-председателят на БХРА Атанас Димитров в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов ".

"Ние в случай че останем с това Данък добавена стойност, което разясняваме към днешна дата, ние изрично би трябвало да повишим цените. Ние би трябвало да мислим и за потребителя ", сподели Аспарухов.

"Ние не желаеме да сътворяваме проблеми на никой, в същото време обаче желаеме да бъдем чути и да проведем един разговор. Ние желаеме браншът да взе участие във взимането на избрани решения, минимум като се желае неговото мнение ", съобщи от своя страна Димитров.

Вижте видео от целия диалог тук
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР