Стотици варненци се събраха, въпреки проливния дъжд, във вторник вечерта

...
Стотици варненци се събраха, въпреки проливния дъжд, във вторник вечерта
Коментари Харесай

Милена Славова пя в защита на християнското семейство и децата във Варна

Стотици варненци се събраха, макар проливния дъжд, във вторник вечерта на шествието в отбрана на обичайното българско семейство. С лозунги " Върнете дъгата на децата " и " Мъж, жена е равно на деца " десетки майки с деца се включиха в шествието паралелно с деятели от патриотичната коалиция и представители на наставнически организации. Инициативата беше на коалиция " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ ", подкрепена от най-голямата родителска организация у нас, " РОД - Интернешънъл ".

Шествието потегли от Морската градина във Варна, мина през центъра на морския град и приключи на площад " Независимост " с концерт на първата дама на българския рок Милена Славова. Събитието стартира с българския химн, акапелно изпълнен от многодетната майка Божена Александрова, брачна половинка на съпредседателя на РОД и модератор на събитието Давид Александров.

Днес българското семейство е под опасност поради признатата Европейска тактика за детето, в която родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на джендър идеологията, сподели пред варненци Александров. В българските просветителни институции тече мощна агитация в тази посока и би трябвало да създадем всичко допустимо да я спрем.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Има два пола и фамилията е формирано от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклоняване от нормите. Всичко друго е извращение, сподели пред стотиците варненци евродепутатът и лидер на листата на Българските патриоти във Варна Ангел Джамбазки.

Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на Вашите тревожни мозъци, прикани той, акцентирайки, че ЛГБТИ представителите желаят да имат от ден на ден права, в това число да трансформират законодателството. Българската нация се намира във времето на най-голямата демографска злополука и през днешния ден нашата задача е да защитим, подпомогнем и спасим българското семейство, сподели още Ангел Джамбазки. Защото няма страна без хора. А вместо това през днешния ден ни се натрапват еднополови бракове и джендър идеологии даже в учебните заведения. Днес обществените помощи отиват единствено в махалите и така наречен самотни родители, а никой не мисли за естествените фамилии, сподели още Ангел Джамбазки.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Кулминацията на шествието беше величествен концерт на рок кралицата Милена Славова, която след нейно изявление в обществените мрежи против гей парадите, беше нападната, обиждана и заплашвана.

Подкрепяме и заставаме зад Милена, изрично съобщи от сцената водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов. Ние не сме срещу другите, почитаме ги, само че не желаеме да считат, че могат да ни постановат тяхната си ценностна система. Няма да позволим нашите деца да бъдат обект на агитация, която няма нищо общо с християнството, добави изрично войводата.

Аз също имам дете и като майка виждам какво се пробват да създадат с децата ни, сподели от сцената Милена Славова. Кофи с мръсотия се изсипаха против мен поради моето персонално мнение, само че аз съм тук, с цел да го не отстъпвам, сподели още тя. Рок легендата благодари за поддръжката и зарадва варненци с величествен близо двучасов концерт.

Припомняме, че по време на срещата с най-голямата родителска организация РОД - Интернешънъл, предишния понеделник Българските патриоти оповестиха и готовността си да внесат в 46-ия парламент Закон за отбрана половата еднаквост на децата и против ЛГБТИ пропагандата и педофилията.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

За следващ път подчертаваме, че за нас, Българските патриоти, фамилията се състои от татко - мъж, майка - жена, и техните деца и още веднъж молим най-учтиво ЛГБТИ+ общността да спре да краде дъгата от децата и да я трансформира в знак на долнопробност и липса на нормалност, декларират патриотите и прибавят:

Ние, " Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ И НФСБ ", изрично се противопоставяме против извращенията, които ни се постановат от новите демократични течения, които се пробват да подменят нашата история, обичай, морал, просвета, полезности и вяра. Европа е люлката на християнската цивилизация и този факт не трябва да бъде подменян от всякакви многоцветни знамена и кухи лозунги за права на " другите ". И нещо още по-важно - не трябва да позволяваме да постановат на децата ни извращението като норма.

И това ще е наша задача в 46-ото Народно заседание.

 Снимка: Българските патриоти

От обединението приканват да се гласоподава с бюлетина №16

Агитационен материал на Политическа партия Българските патриоти

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР