Стотици тирове и строителна техника блокираха десните ленти по основните

...
Стотици тирове и строителна техника блокираха десните ленти по основните
Коментари Харесай

Камиони и строителна техника блокираха входовете на Пловдив СНИМКИ

Стотици тирове и строителна техника блокираха десните ленти по главните входове на Пловдив. Очаква се превозвачи да излязат на пътя с над 300 тира.

Протестът сега блокира десните платна на Кукленско шосе, Асеновградско шосе, Голямоконарско шосе, Кукленско шосе и Цариградско шосе.

Превозвачите не считат да блокират напълно входните артерии на града, да не затрудняват придвижването за жителите. В митинга се чака да се включат и автобусните превозвачи. Според авансово оповестена информация, в интервала сред 9 и 17 часа няма да се движат нито градските, нито междуградските рейсове, заяви.

Припомняме, че през днешния ден е разгласен общонационален митинг на превозвачите. Организаторите обявиха, че ще блокират придвижването на пикове места в огромните градове, както и по граничните пунктове.

Според сектора би трябвало да се вземат незабавни ограничения за понижаване на цените на горивата, като се отстрани Данък добавена стойност и данък. Всички оповестени " антикризисни ограничения " на държавното управление съгласно тях са незадоволителни и закъснели.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР