Стотици служители на затворите и на Съдебна охрана“ се събраха

...
Коментари Харесай

Стотици надзиратели и охранители дойдоха на втория национален протест в София/>Събота, 10 Март 2018, 15:24 НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГЛАСЪТФРОГ-САТИРАФРОГ-КИНОИНТЕРВЮОБЩЕСТВОАКТУАЛНОНАРОДЕН ГЛАСЪNDERGROUNDМИСТЕРИИМИНАЛОПОЛИТИКАFROGNEWS.TVСВЯТКУЛТУРААРТ ДЖУНГ

Стотици чиновници на пандизите и на „ Съдебна защита “ се събраха на митинг пред постройката на Министерството на правораздаването. Под формата на митинг- шествие митингът ще премине и през Министерството на финансите и Министерския съвет. Протестът на чиновниците на пандизите е под надпис ”Европа и за нас ”.Основното им искане е 20% нарастване на заплатите, като по този начин дa се изравнят с тези на чиновниците в Министерство на вътрешните работи. Повече от 20 рейса и над 100 автомобила потеглят в поддръжка на националния митинг на Синдикат на чиновниците в пандизите в България през днешния ден от 13.00 ч. в София.

Между 1500 и 2000 души от общо 2300 надзиратели ще вземат участие в митинга, оповестиха по-рано от пресцентъра на Синдиката на чиновниците в пандизите. Синдиката на чиновниците в пандизите в България упорства още за възстановяване на изискванията на труд, както и за решение на проблемите с насъбраните дни отпуск (около 200 000 дни към края на 2017г.), качеството на униформеното облекло, неприятното материално – техническо съоръжение и увеличаващата се експанзия против личния състав в пандизите и арестите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР