Стотици се стекоха пред храма "Света София" днес в 11:00

...
Стотици се стекоха пред храма "Света София" днес в 11:00
Коментари Харесай

България скърби за Христо Сираков! Роднини и плеймейтки си взеха последно сбогом с родния Хю Хефнър СНИМКИ

Стотици се стекоха пред храма "Света София " през днешния ден в 11:00 ч., с цел да изпратят Христо Сираков в последния му земен път. Бизнесменът си отиде без време, едвам на 64 години, откакто бе повален от тежък инсулт и не съумя да се пребори за живота си.

Преди това той претърпя интервенция, при която му е била осъществена процедура за разширение на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно поделение в тежко положение.

Да го изпратят пристигнаха околните и децата му, както и десетки родственици и другари, които нямаше по какъв начин да скрият голямата си тъга.

Сред тях бяха и Михаела Тодорова и Жанета Осипова. Колежката им Анна-Мария Чернева.
Край ковчега покрусени от загубата на своя татко бяха и трите деца на Сираков - щерка му от Башлиева - Анна-Мария, доведената й състра Денница и синът му от Ирен Онтева - Кристиян.












"С всеопростителна усмивка завърши един живот, отдаден на любовта и хубостта, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане вечно в сърцата ни с бистрия си разум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички към себе си един хубав, трогателен и въодушевен живот!

Искрено ви молим да уважите скръбта на фамилията му и околните ми. Светъл път, Христо! ", гласи формалното известие, публикувано из медиите от пиарката на предприемача Мила Христова.

Агенция БЛИЦ изрича съболезнования на околните и роднините на Христо Сираков!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР