Стотици се събраха в пространството между Министерския съвет и президентството,

...
Стотици се събраха в пространството между Министерския съвет и президентството,
Коментари Харесай

Ден 150 на протеста: Отново тикви полетяха към Министерския съвет

Стотици се събраха в пространството сред Министерския съвет и президентството, с цел да отбележат 150-ия ден от началото на митингите с искане на оставка на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Тикви полетяха към Министерския съвет.
Протестът стартира на жълтите павета. Софийските булеварди „ Дондуков “ и „ Цар Освободител “ са блокирани от протестиращи против държавното управление и основния прокурор.

По-рано протестиращи обявиха пред БНР, че желаят по-добро и по-справедливо бъдеще: " Крайно време е към този момент да ни чуят, да ни видят "

" Смятам, че митингът извърши ролята си, тъй като това беше нашата цел – да покажем същинското лице на властта ", съобщи протестиращ.

" Ще продължим да протестираме, желаеме смяна, а не, както всички споделят, замяна ", сподели различен от недоволните.

Протестиращи от " Системата ни убива " желаеха оставката на държавното управление и приканиха присъстващите да хвърлят тикви по постройката на Министерския съвет.

Една от майките от „ Системата ни убива “ мина полицейския кордон и сложи черното знаме на самодейността на постройката на Министерския съвет.

Протестиращи обявиха, че желаят по-добро и по-справедливо бъдеще: „ Крайно време е към този момент да ни чуят, да ни видят “;
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР