Стотици са ужилените от гафа със ЗК "Олимпик", гражданите задават

...
Стотици са ужилените от гафа със ЗК "Олимпик", гражданите задават
Коментари Харесай

Защо КФН мълчи два месеца след фалита на ЗД Олимпик в държавата - майка?

Стотици са ужилените от гафа със ЗК "Олимпик ", жителите задават точни, въпреки и мъчителни за властта въпроси, които към момента не намират публични освен, само че и съответни отговори.

Гражданинът Панайот Бакърждиев попита:

*Публикуваме без редакторска интервенция.

"Имам запитване към юристите, до които доближи този пост, тъй като тематиката е злободневна и визира доста от нас.:
1-во - Защо ни се изяснява, че българският гаранционен фонд няма ангажимент към застрахованите в ЗК "Олимпик " и по какъв начин аджеба като е по този начин застрахователят издава приложения от мен ваучър?
2-ро Защо откакто на 10-ти май е лишен лиценза на компанията, на 19.06 аз си платих (като поп) следващата вноска - видно от документа по-долу?
3-то Кой и за какво по дяволите позволява такива застрахователи на пазара и кой управлява и регламентира активността им, или сме още веднъж в 1993-та година?
4-то Е ли е случаеност, че сега, в който се разбра за окончателното изритване на ЗК "Олимпик " от пазара, застраховките Гражданска отговорност скочиха с 25%? И не е ли това следващата голяма спекулация и рекет осъществени от няКОЙ???
5-то Няма ли най-сетне някой да понесе отговорност за големите обири, мошеничества и безобразия протичащи се на тази шибана територия, мамка му??? "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР