Стотици родни випаджии се събраха в tENTa за модните награди

...
Стотици родни випаджии се събраха в tENTa за модните награди
Коментари Харесай

Виктор Ергенът и Маги Сидерова забелязани в лачени Мазератита за няколко бона

Стотици родни випаджии се събраха в tENTa за стилните награди на Code Fashion TV. Ивайла Бакалова се появи в съвършена форма с изрязана рокля. Явно грижите по едногодишната ѝ щерка не ѝ пречат да наподобява превъзходно, както постоянно.

 

Шефката на Визаж Жени Калканджиева също купонясваше на премиите и дори си потегли с няколко статуетки. На сцената видяхме и Мисис България Виктория Джумпарова, която дефилира по специфична покана на дизайнера София Борисова.

 

Сред гостите бяха топ гримьора на звездите Цецо Андреев, моделката Мартина Бързанова, някогашният на Джулиана Гани Илиян Найденов, който популяризираше новото си заведение, топ шефове на Samsung и Maserati, предприемачи и техните половинки, коафьорът Урсула, който поздрави от сцената група Драг кралици - стройни момчета, преобразени на дами, които бяха поканени на събитието.

 

Освен стилния хайлайф на София, много известни доктори бяха част от събитието - доцент Гугутков бе в компанията на художничката Аделина Йотова, а шефката на “Хигия ” доктор Цвети Спиридонова беше спазила дрескода на събитието - черно и искра.

 

Собственичката на стилната телевизия Code Fashion TV и на премиите Code Fashion Awards Мария Бонева се беше издокарала за събитието и не пропусна да се качи на сцената.

 

След бурни аплодисменти за топ организацията, Бонева трогна випаджиите с благотворителната идея на събитието - изграждане на детска площадка за деца със специфични двигателни потребности в парк Гео Милев.

 

Доста от богаташите на ивента се включиха още същата вечер с великодушни суми пари към идеята.

 

Вижте повече във видеото: https://www.youtube.com/watch?v=Dus3cvZdjiA

 

ГАЛЕРИЯ - https://codefashionawards.bg/galeriya/

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР