Стотици развълнувани фенове се стекоха в токийския зоопарк, за да

...
Стотици развълнувани фенове се стекоха в токийския зоопарк, за да
Коментари Харесай

Япония полудя по новороденото бебе панда Сян Сян


Стотици разчувствани почитатели се стекоха в токийския зоопарк, с цел да зърнат за първи път новороденото бебе панда Сян Сян.

Километрични бяха и опашките отвън самата зоологическа градина, където нетърпеливите фенове чакаха да видят дребното мече, облечени в пухкави шапки панда и ръкавици с лапички, наподобяващи тези на пандите.

И въпреки всичко всички те представляваха единствено част от всички искащи да се срещнат с новия атракцион на японската зоологическа градина.

Всъщност ползата се оказа толкоз огромен, че управлението на зоопарка наложи предел на посетителите. Така, всред четвърт милион претенденти, опция да се допрян до Сян Сян даже и за малко получиха едвам 2000 от тях. Те бяха определени посредством лотария на билети.

Японските медии също не отстъпваха по неспокойствие на захласнатите от благополучие гости. През целия първи ден те излъчваха фрагменти онлайн по какъв начин бебето мече хрупа бамбук и се пробва да се катери по дърветата дружно с майка си. Снимките на Сян Сян бяха и на съвсем всяко печатно издание, а магазинчетата с мърчандайз преливаха от панда джунджурии. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР