Стотици почитатели на латиноритмите от цялата страна се забавляваха по

...
Стотици почитатели на латиноритмите от цялата страна се забавляваха по
Коментари Харесай

Стотици почитатели на латиноритмите се включиха в тридневната фиеста на клуб UN BESO в Търново

Стотици фенове на латиноритмите от цялата страна се забавляваха по време на тридневна фиеста, проведена от Арт Център UN BESO във Велико Търново.

Шампионите на Румъния по Бачата за 2018 година Ади и Алисор от DANCE XPLOSION SIBIU и латино звездата Джордж Дайс бяха специфичната изненада, която треньорите в клуба Дарина Георгиева, Иглика Иванова и Ваня Гьошева, подариха на своите възпитаници и другари. За всички танцуващи в остарялата столица, гостите направиха професионални уроци по салса и бачата. С уроци във фестивала се включиха и треньорите от UN BESO Дарина, Ваня и Иглика, както и Стас и Ивайла, които имат групи за начинаещи и напреднали танцьори на кубинска салса.

Фестивалът стартира със зумба празненство, в което бяха показани най-новите хореографии по зумба на Борислав Иванов. След това в две поредни вечери, в региона на Художествената изложба „ Борис Денев “ и паметника на Асеневци, звуча салса, а двете празненства продължиха до среднощ. В петък най-голямото шоу направи Джордж Дайс, който води уроци по салса и бачата дружно с партньорката си Алиса Алина, а вечерта пя близо два часа онлайн и танцува с търновските си фенове и другари.

Кулминацията беше в събота вечерта, когато празненството стартира с двучасов шоу театър, в който участваха дребните ученици на UN BESO, групата по национални танци с началник Теодора Костова и гостите от DANCE XPLOSION SIBIU Ади и Алисор.

И тази година UN BESO fiesta беше осъществена с финансовата поддръжка на Община Велико Търново.
Най-голямата танцова школа във Велико Търново през януари ще чества осмия си рожден ден. Хиляди са към този момент учениците на Un Beso. Някои от тях танцуват от самото учредяване на денсцентъра, някои са избрали да заживеят отвън България, само че не престават да вървят на салса уроци, без значение къде се намират. Най-малките танцьори на Un Beso са на по 4 година, горна възрастова граница няма, тъй че измежду мъжете и дамите, които се забавляват със салса, има и над 60-годишни. В залата влизат хора от Велико Търново, Горна Оряховица, Дебелец, Севлиево, даже от Габрово.

Започва към този момент и следващият сезон на търновската школа по танци, в която всички обединения набират нови групи за деца и възрастни.
 un-beso2  un-beso1  un-beso
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР