Стотици от най-популярните приложения за iOS спряха да работят заради

...
Стотици от най-популярните приложения за iOS спряха да работят заради
Коментари Харесай

Бъг на Фейсбук срина Вайбър и стотици приложения за iOS

Стотици от най-популярните приложения за iOS стопираха да работят поради огромен софтуерен бъг, пишат международните медии. Сред тях са „ Спотифай “, „ Пинтерест “, „ Тиндър “, „ Вайбър “, Waze, и доста други. Проблеми има и в България.

Конкретната причина за проблемите към момента не е доказана, само че съгласно първични информации това се дължи на софтуерен проблем на „ Facebook “.

Според редица софтуерни издания софтуерът, който разрешава да използваме профила си в обществената мрежа като профил във всички останали приложения е повода за всеобщите проблеми.

Не е наложително потребителите да употребяват обществената мрежа в същия миг, с цел да спрат да работят останалите им приложения.

От „ Facebook “ още тази заран разясниха, че софтуерът им има проблеми. „ Знаем и продължаваме да работим по грешките, които iOS SDK софтуера прави и кара други приложения да не работят “, разясниха от компанията в публично известие.

За първи път се случва софтуерен бъг на „ Facebook “ да засегне толкоз доста консуматори по целия свят. Почти еднакъв проблем породи и на 6 май, когато огромна част от приложенията за iOS стопираха да работят за по-голямата част от деня.

Онлайн към този момент се появиха способи за заобикаляне на казуса, един от които можете да видите във видеото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР