Стотици от най-популярните приложения за iOS спряха да работят заради

...
Стотици от най-популярните приложения за iOS спряха да работят заради
Коментари Харесай

Стотици приложения за iOS спряха да работят заради голям софтуерен бъг на „Фейсбук“

Стотици от най-популярните приложения за iOS стопираха да работят поради огромен софтуерен бъг, пишат международните медии. Сред тях са „ Спотифай “, „ Пинтерест “, „ Тиндър “, „ Вайбър “, Waze, и доста други. Проблеми има и в България.

Конкретната причина за проблемите към момента не е доказана, само че съгласно първични информации това се дължи на софтуерен проблем на „ Facebook “.

Според редица софтуерни издания софтуерът, който разрешава да използваме профила си в обществената мрежа като профил във всички останали приложения е повода за всеобщите проблеми.

Не е наложително потребителите да употребяват обществената мрежа в същия миг, с цел да спрат да работят останалите им приложения.

От „ Facebook “ още тази заран разясниха, че софтуерът им има проблеми. „ Знаем и продължаваме да работим по грешките, които iOS SDK софтуера прави и кара други приложения да не работят “, разясниха от компанията в публично известие.

За първи път се случва софтуерен бъг на „ Facebook “ да засегне толкоз доста консуматори по целия свят. Почти еднакъв проблем породи и на 6 май, когато огромна част от приложенията за iOS стопираха да работят за по-голямата част от деня.

Онлайн към този момент се появиха способи за заобикаляне на казуса, един от които можете да видите във видеото.

Spotify, Pinterest, Tinder or other iPhone apps crashing for you? Here’s how to fix it: https://t.co/hBewckbhKZ pic.twitter.com/GnMJAxcLo7
— Tom Warren (@tomwarren) July 10, 2020
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР