Стотици младежи и активисти на ДПС се стекоха в имението

...
Стотици младежи и активисти на ДПС се стекоха в имението
Коментари Харесай

ДПС се стече на Росенец в подкрепа на Доган, той не иска сблъсъци

Стотици младежи и деятели на Движение за права и свободи се стекоха в имението на почетния ръководител Ахмед Доган на " Росенец ", с цел да изразят поддръжката си. Спонтанната им реакция бе предизвикана от " плажуването " с лодки, проведено от някогашния правосъден министър Христо Иванов за през днешния ден след злощастното му акостиране преди няколко дни с българското знаме в ръка. По неофициална информация тук има над 5 000 членове и симпатизанти на партията.

Христо Иванов и Иво Мирчев се разправяха с служителите на реда пред имението за какво не ги позволяват да влязат. Летуващи обаче умерено отиват на плажа, където достъпът е свободен.

Бариерата в парк „ Росенец “ беше отстранена още преди ден, достъпът до имението на почетния ръководител единствено не е свободен.

Самият той мощно се надява да не се стигне до ескалация на напрежението и конфликти край парцела му, заяви бТВ, чийто екип бе на посетители при него в навечерието на акцията на водача на Да, България.

Охраната от НСО не е в имението по избор на самия Доган, който счита изявата на Христо Иванов за провокация.

Доган е декларирал още, че влизането на страната ни в чакалнята на еврозоната не е особена горделивост и че нищо няма да се промени, тъй като българският народ постоянно търси избавител да го избави.

За постройката и земята той е обяснил, че всичко е законно, закупено от пенсионния фонд на приватизирания Нефтозавод.

Затова и в непосредствена непосредственост се намират резервоарите, където разтоварват танкерите нефт. Почетният ръководител на Движение за права и свободи е поканил екипа на медията да пие кафе с него, само че е отказал да бъде сниман.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР