Стотици милиони левове отиват за изграждането на пристанището на във

...
Стотици милиони левове отиват за изграждането на пристанището на във
Коментари Харесай

Христо Иванов: Стотици милиони отиват за порт Доган

Стотици милиони левове отиват за построяването на пристанището на във Варна вместо за развиването на пристанище Варна. Това съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ онлайн от пристанище Варна. Видеото беше излъчено във Фейсбук профилът му.
Иванов уточни, че сега се строи „ порт Доган “ и се обслужват неговите ползи. Това става посредством удълбочаването на подстъпите на Варненското езеро към териториите, с които почетният ръководител на Движение за права и свободи разполага.
 Правителството утвърди смяна в пристанище Варна, помагаща на Доган Правителството утвърди смяна в пристанище " Варна ", помагаща на Доган
Правителството утвърди смяна на пристанище " Варна ", помагаща на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Кабинетът е дал своя вот удълбоч...
Драгажните маси, които са вадят от дъното са мощно токсични и рискови за здравето на хората и околната среда. „ Районът на практика е в рамките на град Варна и се основават рискове, които не са ясни. За това е трябвало да се направи Оценка на въздействието върху околната среда, с цел да се оцени дали околната среда може да поеме такава активност и дали има място, където този размер да бъде депониран “, предизвести Христо Иванов и добави, че депото, където би трябвало да се съхраняват тези драгажни маси от дълго време е изчерпало своя потенциал – още през 2009 година
Обемът, за който още веднъж е отворено депото, са 3 милиона куб.м., до момента в който по проект при удълбочаването ще бъдат извадени 7-8 милиона. „ Не е доста ясно, къде ще бъде депониран този излишък... Има проучвания, които са установили повишени правила на отровни съединяване,така че има какво да се съмняваме “, изрази своите терзания водачът на „ Демократична България “.
Той даде обещание да бъде пуснато видео, от което ще се види по какъв начин транспортен съд изсипва кал и се замърсява водата, акцентира БГНЕС.
„ Това още веднъж обслужва „ порт Доган “. Би било обикновено тези изкопни и драгажни маси да бъдат изкарвани някъде на надълбоко в 12-милната зона, само че това не се случва “, означи Христо Иванов.
 Най-възрастният жив политически пандизчия от турски генезис разкрива Ахмед Доган като съветски сътрудник (ВИДЕО) Най-възрастният жив политически пандизчия от турски генезис разкрива Ахмед Доган като съветски сътрудник (ВИДЕО)
В youtube се появи видео, в което Ахмед Доган е наименуван съветски сътрудник от Рамадан Куруджу (по паспорт е бил Рамадан Рунтов). Той е българи...
Той съобщи, че са сезирали, за какво не е изработен Оценка на въздействието върху околната среда. Също по този начин се чака и инспекцията на Агенцията за държавна финансова ревизия за какво не е направена социална поръчка за това удълбочаване.
„ Чрез заобикалянето на Закона за публичните поръчки Държавно дружество Пристанищна инфраструктура непосредствено разпорежда дейностите на едно ЕАД, което по-късно наема една съветска компания. Има и решение на Министерски съвет, с което се отпускат едни 350 милиона “, съобщи Иванов.
„ Става дума за едни 350 милиона лв. наши пари, които виждаме по какъв начин със съдействието на българските институции отиват не на ползу роду, а на ползу Догану. В момента се намираме в избирателен интервал, всички са се засилили да махат Бойко Борисов и ГЕРБ. Няма никакво подозрение, че Бойко Борисов най-малкото би трябвало да слезе от политическата сцена и ГЕРБ би трябвало да минат в съпротива, да бъдат отстранени от ръководството. Рискуваме Бойко Борисов да се отиде, а да остане Доган. Големият въпрос е по какъв начин българските държавни институции са превърнати в обслужващ личен състав на сараите. Този модел би трябвало да бъде отстранен. „ Демократична България “ е единствената политическа мощ, която ясно посочва модела и има ясна стратегия за това, по какъв начин този модел да бъде опустошен “, акцентира Христо Иванов.
Цялото видео можете да видите тук
 Признание от ГЕРБ: Решението за Топлоелектрическа централа Варна е и поради публичната непоносимост към Ахмед Доган Признание от ГЕРБ: Решението за Топлоелектрическа централа Варна е и поради публичната непоносимост към Ахмед Доган
Валентин Николов, народен представител ПГ ГЕРБ, призна в ефира на Българска национална телевизия, че решението за изваждането на Топлоелектрическа централа Варна от Студения запас е обвързвано по-ско...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР