Стотици жители на Сопот изпълниха до краен предел читалището в

...
Стотици жители на Сопот изпълниха до краен предел читалището в
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сопот Георги Григоров: Да работим заедно за финансово стабилна и бързо развиваща се община

Стотици поданици на Сопот извършиха до краен лимит читалището в града, с цел да заявят поддръжката си за претендента на ГЕРБ за кмет на общината Георги Григоров, претендента за кмет на село Анево Кирил Рачев и претендентите за съветници от листите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

Да ги поддържат в Сопот пристигнаха и народните представители от ГЕРБ Менда Стоянова - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, ген. Константин Попов - ръководител на Комисията по защита, зам.-областният шеф и регионален началник на ЖГЕРБ Евелина Апостолова и кандидатът за нов мандат в община Карлово доктор Емил Кабаиванов. Кандидатът за кмет на Карлово съобщи на Григоров и неговата листа поздрави и пожелания за победа от дясномислещите хора от Карлово и прикани за добра взаимна работа през идния мандат.



„ Ние сме прилежащи общини и е извънредно време, в случай че хората ни гласоподават доверие, най-сетне да подготвим и осъществяваме взаимни планове, които да оказват помощ за развиването и на двете общини, бе безапелационен доктор Кабаиванов. Народният представител Менда Стоянова поздрави Григоров и претендентите за общински съветници и пожела безапелационна победа на 27-ми октомври.

„ Най-после Сопот е подготвен за победа, Георги Григоров е млад, деятелен и потвърдил се експерт, той е достойният претендент, който дружно с общинските съветници ще работи за развиването и просперитета на общината, ще поддържа положителни връзки и със прилежащата община Карлово и ще има поддръжката на държавното управление, с цел да осъществя заложените в управническата му стратегия планове. Той ще успее да отбрани ползите на общината, тъй като ние от ГЕРБ сме зад него “, бе безапелационна Менда Стоянова. Председателят на парламентарната комисия по защита ген.



Константин Попов и водачът на сините в Сопот Георги Пилев, приканиха локалните да гласоподават интензивно, с цел да се даде късмет за работа на младите и можещите, които ще трансформират Сопот и село Анево. „ Време е за смяна в Сопот, дано хората, които сте издигнали да имат шанса да работят за града и да се потвърдят! Нека за следващ път потвърдим, че обединени ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, можем повече!, прикани от сцената ген. Константин Попов. Георги Григоров, който е повдигнат от ГЕРБ и подсилен от Съюз на демократичните сили, за следващ път показа пред присъстващите част от акцентите и целите си за ръководство през идващия мандат, като съобщи, че е подготвен да промени статуквото в община Сопот. Като финансист Григоров съобщи, че ще работи за финансовата непоклатимост и устойчивият напредък на общината и за възстановяване на виталната, обществената и просветителната среда със лични и средства от европейските фондове.



Кандидатът на ГЕРБ акцентира, че е време да се даде късмет на младите, които с хъс, възторг и доста сила могат да трансформират живота в община Сопот. Той прикани присъстващите да му се доверят и да отидат до урните на 27-ми октомври с номер 43 за по - положителното бъдеще на община Сопот!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР