Стотици жители и гости на с. Калековец аплодираха кандидата на

...
Стотици жители и гости на с. Калековец аплодираха кандидата на
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на община Марица Димитър Иванов: Няма по-добър отбор за община Марица от този на ГЕРБ-Обединени земеделци!

Стотици поданици и посетители на с. Калековец приветстваха претендента на коалиция ГЕРБ-Обединени земеделци за кмет на община Марица Димитър Иванов и кандидатите за кметове на селата и общински съветници от листата на ГЕРБ-Обединени земеделци на предизборна среща на площада пред НЧ „ Пробуда-1927 година “ в селото.



„ Признателен съм на всички поданици за поддръжката на управническата ни стратегия през последните 8 години, тъй като с помощта на нея община Марица закупи различен, по-приветлив и европейски образ “, уточни Димитър Иванов. По време на срещата той показа претендентите на обединението за кметове на селата в общината, както и претендентите за общински съветници. „ Местната власт е мощна, когато има добър синхрон с общинското управление и с кмета на общината. Друго належащо изискване за положителната работа е кметът да подбере добре екипа си “, посочи претендентът за общински консултант Димитър Гогичев. Той добави, че точно сходно единение сред кметовете на общината и на с. Калековец е довело до построяването на пенсионерския клуб и на новата детска градина в селото, която до дни ще отвори порти.

Кандидатът за кмет на селото Кольо Миланов напомни, че зад тила си има 14 години като секретар на кметството в с. Калековец и два сполучливи кметски мандата: „ Този път не съм самичък – зад мен стоят общинските съветници и най-работещият и ефикасен кмет на община Марица Димитър Иванов ".



„ 12 години ГЕРБ и Обединени земеделци са в коалиция, а от 4 години управляваме дружно и това се случва с помощта на общинския началник на структурата на ГЕРБ в община Марица Гергана Трендафилова, човек с богат политически опит, 3 мандата общински консултант и 2 мандата отпред на Общински съвет Марица. С тези думи Димитър Иванов показа консултант №1 в общината. „ За мен е чест да застана тук, пред Вас, и да благодаря за поддръжката, която ни гласувахте през последните 4 години. За следващ път ГЕРБ и Обединени земеделци са дружно, с цел да желаяме Вашия избор на доверие. Ние не споделяме, че сме създали всичко, само че молим за поддръжката Ви, тъй като желаеме да довършим започнатото, под водачеството на нашия капитан Димитър Иванов “, разгласи Гергана Трендафилова и думите й бяха посрещнати с овации. В умозаключение Димитър Иванов посочи, че че е горделив с триумфите на ръководения от него екип и е сигурен, че на 27 октомври ще получи избор на доверие от жителите на община Марица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР