Стотици изпратиха в последния му път младши сержант Петър Бъчваров.

...
Стотици изпратиха в последния му път младши сержант Петър Бъчваров.
Коментари Харесай

Стотици се сбогуваха с убития младши сержант Петър Бъчваров

Стотици изпратиха в последния му път младши сержант Петър Бъчваров. Вътрешният министър посмъртно го награди с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи, а тъкмо в 12 часа служители на реда излязоха пред постройките на районните ръководства в цялата страна и с включени сирени и едноминутно безмълвие уважиха починалия им сътрудник, съобщава БНР.
В Елхово през днешния ден беше заровен с почести убитият при престрелка на българо-турската граница 32- годишен служител на реда Петър Бъчваров. В общината е разгласен Ден на печал. Вътрешният министър Иван Демерджиев,  акцентира, че ще упорства да се усили щата на Гранична полиция, както и за по-доброто съоръжение на чиновниците, оповестява кореспондентът на БНР в Ямбол Даниела Костова.

Стотици изпратиха в последния му път младши сержант Петър Бъчваров. Вътрешният министър посмъртно го награди с Почетен знак на Министерство на вътрешните работи. Пред опечалените той съобщи, че ще направи всичко по силите си отговорните да бъдат осъдени:  " За страдание, изпратихме един заслужен наш чиновник, който извърши дълга си ", сподели министърът.
Демерджиев уточни, че мигрантският напън на българо-турската граница през идващите месеци ще продължи да спада, само че общата наклонност е да се усилва през годините:  " Задължително в тази връзка е нашето предложение да се усили щатът на Гранична полиция да бъде възприето от народните представители и да бъде гласувано, когато пристигна време за бюджета. От извънредно значение е предлагането, което ще внесем и което касае трафика на хора като текстове в Наказателния кодекс, да бъде признато, да бъде гласувано и да се покаже национална отговорност по тези въпроси, тъй като мигрантският напън единствено ще пораства. Не чакам той да намалее, няма такива предпоставки ".
Източник: БНР

 
 
09 Ное 202216709 Ное 202223809 Ное 202233309 Ное 202218409 Ное 202284909 Ное 2022312КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022136119 Окт 202272809 Ное 20226124 Sep 20222558
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР