Стотици хора тръгват на път за трите почивни дни. В

...
Стотици хора тръгват на път за трите почивни дни. В
Коментари Харесай

Карайте внимателно, интензивен трафик заради дългия уикенд

Стотици хора потеглят на път за трите почивни дни. В мощ е възбрана за придвижването на камиони по автомагистралите и главните пътища в страната. От КАТ са създали и метаморфоза на придвижването на секторите от автомагистралите, където има поправки.

Същата възбрана ще важи и в неделя , само че от 12 до 20 часа. За да се улесни трафикът, в петък в секторите с ремонт на автомагистралите " Тракия " и " Хемус ", ще има по две ленти за Бургас и Варна и една за София. 

От АПИ молят водачите да карат рационално и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не употребяват спешните ленти. E

В пиковите часове при натоварен трафик е допустимо по-бавно предвижване в секторите с ремонт на Автомагистрала „ Хемус “ и заради това водачите е належащо да плануват повече време за пътешестване и да не подхващат рискови изпреварвания.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ –, и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР