Стотици хора се събраха днес срещу сградата на британското правителство

...
Стотици хора се събраха днес срещу сградата на британското правителство
Коментари Харесай

Стотици хора демонстрираха в Лондон в защита на правата на жените

Стотици хора се събраха през днешния ден против постройката на английското държавно управление на Даунинг стрийт 10 в Лондон, с цел да изразят негодуванието си от половите похищения, насилието и дискриминирането, на които са обект дамите, съобщи Агенция Франс Прес.

"Дойдох през днешния ден тук, с цел да кажа: стига на насилието против дамите и девойки по света ", съобщи 29-годишна участничка в лондонския "Поход на дамите ". "Работя с дами, които са жертви на домашно принуждение, на полово принуждение, осъществено от мъже, и не желая повече да се случват такива неща ", добави младата демонстрантка.

В Съединени американски щати през вчерашния ден стотици хиляди хора, измежду които актрисите Упи Голдбърг в Ню Йорк и Натали Портман в Лос Анджелис, участваха в "Походи на дамите " против президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, година след предходните сходни демонстрации. Днес са планувани такива шествия против половото принуждение в Лас Вегас, Маями, Мелбърн, Париж и други.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР