Стотици хора са разтърсени, след като в интернет пространството се

...
Стотици хора са разтърсени, след като в интернет пространството се
Коментари Харесай

Циганин подпали мрежата с брутална инквизиция на куче ВИДЕО 18+

Стотици хора са разтърсени, откакто в интернет пространството се популяризира клип от грубо малтретиране на куче, написа Trafficnews.bg.

Кадрите, които не са за хора със слаби сърца, са качени от млад ром, подвизаващ се в обществените мрежи под името Angel Yliqanovf. Той е качил редица свои фотоси и няколко видеа, като сплотяващото сред тях е не просто нечовешкото отношение към разнообразни типове животни, а дословното безчовечие и садизъм.

На един от видеоклиповете, младежът от малцинството заравя куче с трошляк, а по-късно стартира да го блъска грубо и да го хвърля в камъните.

На друго видео, качено от него, се вижда по какъв начин прави опити да яхне крава.

Жестоките дейности на мъжа, които са записани от камера, провокираха голям яд във Facebook. Българите са толкоз гневни от кощунственото отношение на мъжа към животните, че сега се пробват да открият местонахождението на мъжа за да се саморазправят с него.

Профилът на мъжа в обществените мрежи е изпълнен със фотоси с дрога, а съгласно осведомени, той постоянно използва неразрешени вещества.

Срещу изрода е пусната и петиция. Ето какво написа в нея:

"Подобен садизъм не се вижда всеки ден! Ясно се усеща насладата и удоволствието което изрода изпитва от това, чисто и просто да МЪЧИ едно беззащитно пале. Това е просто непоносимо! И имаме безусловно красноречиво доказателство - видеото което той "геройски " е снимал благодарение на негов другар съизвършител (кой е той?)!

И в случай че и това не бъде осъдено с ефикасна присъда, държавното управление може би е време или да си подаде оставката или да се вземе в ръце! Не може българското общество да толерира съществуването на сходни садисти и техните отвратителни прояви на безспорна изродщина! Това надвишава всякаква граница на социална толерантност за отношение към животно!

Призоваваме управляващите да подведат този субект под наказателна отговорност, с цялата суровост на закона, в случай че има такава. Настояваме за ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА и за огромна парична глоба, която да му "държи влага " до живот и която да е поучителен образец за други сходни изверги, какво ще им се случи в случай че правят родобни явно изцяло УМИШЛЕНИ закононарушения над живи чувстващи същества!

ОЧАКВАМЕ дейности от полицията и прокуратурата. Призоваваме да няма никакво снисхождение към това закононарушение и да му се наложи оптималната присъда! Освен самото закононарушение, този е качил видеото си в най-публичната допустима мрежа, където могат да го гледат безусловно милиони хора, измежду които и ДЕЦА. Това единствено по себе си е доста съществено закононарушение!

Ако всички стартираме да си разрешаваме да качваме сходни видеа, представете са в какво ще се трансформира facebook? И на какво ще се учат децата ни. И това всичкото го прави фамилен човек с дете, представете си.

Властите ще открият всичко доста елементарно. Видеото което качваме им е изцяло задоволително, с цел да го призоват за разпит и разследване! Вярваме, че стига и за обвинявания и присъда.

Това което прави този и методът, по който го прави е извънредно рисково за пострадалото животинче. Опасно е за кучетата по принцип. Може да аргументи превръщане на стомаха, което е доста рисково положение! Смъртоностно е, а и даже да съумеят лекарите да го спасят, по-късно казусът става продължителен! И в случай че това се случи, едва ли "героят " от видеото ще си направи труда да откара кученцето в клиника след тази подигравка, че и пари да заплаща? Много малко евентуално... ", написа в петицията.

По-късно стана ясно, че той е бил задържан. Младият ром, подвизаващ се в обществените мрежи под името Angel Yliqanovf, се споделя Ангелин и живее в една от махалите в Мъглиж. В момента съда преглежда поисканата мярка за неотклонение против Ангелин, а по-късно следва прокуратурата да му повдигне обвиняване.










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР