Стотици хора от пловдивското село Брестовица се обединиха около идеята

...
Стотици хора от пловдивското село Брестовица се обединиха около идеята
Коментари Харесай

Благородно: Село Брестовица се обедини в помощ на нуждаещи се жители

Стотици хора от пловдивското село Брестовица се сплотиха към концепцията да създадат тази Коледа по-щастлива за доста от жителите му. В рамките на няколко месеца те отделяха от своите средства и събираха храни и артикули за нуждаещи се съселяни.

Близо 40 индивида бяха зарадвани в навечерието на един от най-светлите християнски празници. Те получиха торби с артикули, събрани в границите на акцията „ Дари вяра на нуждаещ се за Коледа “. Основни основатели на благородната идея са Георги Пенев, Даниела Кренчева, Даниела Кадийска, Мария Стоянова, Емилия Иванова, Кристиана Христова, Илина Дамянова, Любомира Праматарова, Мария Манолова, Цветелина Маринова, както и стотици поданици на село Брестовица, които са отделили от своите средства, с цел да създадат празника по-весел за своите другари и съседи. В акцията се включиха и магазините, в които се събираха продуктите.

Организаторите на акцията имат желание тя да се трансформира в традиция. Те са безапелационни, че няма да не помнят своите другари и в бъдеще още веднъж ще бъдат до тях, с цел да им обезпечат още веднъж по-светли и щастливи дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР