Стотици хора дойдоха в църквата Света София да си вземат

...
Стотици хора дойдоха в църквата Света София да си вземат
Коментари Харесай

БЛИЦ TV: Последно сбогом с бизнесмена Стефан Шарлопов

Стотици хора пристигнаха в църквата " Света София " да си вземат последно довиждане през днешния ден с предприемача Стефан Шарлопов. Колеги, другари, близки и родственици се простиха просълзени с ненадейно умрелия бизнесмен и държавник. На поклонението в столичния храм " Света София " дойдоха министър Лиляна Павлова, Цветомир Паунов, който сервира венци от името на партия ГЕРБ, Тодор Батков, Огнян Донев, Венци Стефанов, Вальо Михов, Димитър Маргаритов, Соломон Паси - Гергана, представители на туристическия отрасъл, отбор " Българе " и доста други.



На мястото бе и фамилията на починалия, отпред с най-голямата дъщеря на предприемача - Ева.


БЛИЦ напомня, че рано сутринта на 5 февруари (понеделник) Стефан Шарлопов си отиде ненадейно в съня си. Цялото общество бе шокирано от гибелта на предприемача, който е съумял да влезе с добротата си в сърцата на доста хора. Още същият ден в обществените мрежи започнаха да валят съболезнования от кметове, плеймейтки, министри и даже евродепутати.




Бизнесменът е прочут родолюбец и патриот, той бе един от най-големите спонсори на фестивала на националната носия в Жеравна. Шарлопов е татко на пет деца и управляваше голяма по мащаби империя. Негова благосъстоятелност е първият суперлуксозен комплекс по българското Черноморие - Созополис.




Зад гърба си Шарлопов оставя 2 дами, 3 брака и 5 деца и обширна бизнесимперия. Децата и брачната половинка на покойника смениха фотосите си в обществената мрежа с жалейки , а най-голямата му наследничка Ева, написа няколко трогателни думи за баща си.





Завъртяха се няколко версии по отношение на неочакваната гибел на Шарлопов. С подред някои от тях в дъното на нещата стои злокобна черна магия , съгласно други става въпрос за грип , а съгласно трети нещастието е поради стрес и сърдечни проблеми.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР