Стотици хора чакаха с часове, за да влязат на премиерата

...
Стотици хора чакаха с часове, за да влязат на премиерата
Коментари Харесай

Стотици събра премиерата на книгата на Иван Костов

Стотици хора чакаха с часове, с цел да влязат на премиерата на книгата на някогашния министър председател и водач на Съюз на демократичните сили и ДСБ Иван Костов - " Свидетелства на прехода ", съобщи " Нова ".

Тя беше показана във Военния клуб в София от професор Калин Янакиев и писателя Захари Карабашлиев. Залата беше цялостна, а опашката се изви по две централни улици.

Сред присъстващите предстоящо бяха и персони от Съюз на демократичните сили и ДСБ и политическия хайлайф.
 Снимка 417655
Източник:

В книгата си Костов приказва за прехода, мутрите и приватизацията. Твърди , че не е оставил без отговор нито един слух или клюка.

След края на премиерата той раздава подписи с часове.

Демокрацията през днешния ден е в крах, в оттегляне. Това съобщи Костов пред bTV по-рано през вчерашния ден във връзка представянето на книгата си " Свидетелства за прехода. 1989-1999 ". Според него днешната народна власт е полуконсолидирана. Костов регистрира декаданс, който въпреки че не се усеща единствено у нас, е мощно осезателен за българите.
 Иван Костов: Демокрацията през днешния ден е в крах
Иван Костов: Демокрацията през днешния ден е в крах

Живея в къща, която съм построил със личните си ръце

Запитан дали и през днешния ден са в действие думите на Йордан Соколов от 1992 година, че в България има мафия, Костов напомни, че тогава доста хора са го иронизирали.

Костов изясни, че точно събитието, че дълго време в визиите на българите е изглеждал като индивида, заграбил половината страна, го е стимулирало да напише и книгата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР