Стотици хиляди левове ще прибере Мистър България и Вселена Мирослав

...
Стотици хиляди левове ще прибере Мистър България и Вселена Мирослав
Коментари Харесай

Мистър България Мирослав Йончев съди държавата за хиляди левове

Стотици хиляди левове ще прибере Мистър България и Вселена Мирослав Йончев, който бе апетитен за сводник от българската прокуратура.

Той е завел желае за колосални суми против държавното обвиняване за противозаконен престой в ареста. Заседанията по проблема са завършили и се чака първото решение на съда.

Титулуваният фитнес играч е арестуван при зрелищна акция през 2012г. и остава 9 месеца зад решетките по обвиняване за сводничество. Той е апетитен за част от бандата на Антон Петров- Хамстера, настояща в заприказва и склоняваща млади дами да проституират, най-малко по този начин твърди държавното обвиняване. Заедно с него преди 6 години в килията попадат и Хамстера, апетитен за главатар на бандата, както и още четирима души. Две години по-късно, през февруари 2014-а, досиетата от следствието въпреки всичко стигат до познавач прокуратурата. Очаква се да бъде импортиран и обвинителен акт.

Впоследствие до подобен против Мистър България и Хамстера по този начин и не се стига. Престоят в ареста е безрезултатен и в същото време коства доста пари на арестуваните.

Мирослава Йончев губи хиляди левове от контракт в Италия, както и други страни, в които в сключил контракт като манекен и не е можел да ги извърши до момента в който е бил в ареста в мизерна килия. Там смъква внезапно близо 30 кила, поради неприятните условия, унизен, даже написа до Страсбург за нарушаване на човешките му права. След като е освободен, споделя по какъв начин баба му е умряла поради напрежението около зрелищната акция.

Недоволството си от удара по реномето му Мирослав Йончев показва в поредност от цивилен искове за материални искания към обвинителите. Съдебните съвещания към този момент текат, като последното е било през февруари, обясни юристът му, който чака решението всеки миг. „ Срещу нас нямаше нито едно доказателство, Беше говорила единствено една жена, която на очна ставка се оказа, че нямам нищо общо с нея “, разяснява Йончев.

Освен това Мистър България е завел още две каузи. Едното е против някогашния вътрешен министър за клюка, който основава паралелна работа за сигурност в страната с политически цели и за това е била нужна такава зрелищна акция за арестуването му.

Другото дело е за клюка, че стилната му организация My Agency e „ куха “, а в реалност има контракт с над 100 модела, и е една от най-големите в България.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР